A word from our founder

Floris

MS & FlorisQuoteRUMAG

Gepubliceerd: 10 juni 2016

Hej! Floris hier! Tijd voor een nieuwe update omtrent Platform MS en de toekomst. Waar gaan wij heen? Welke mensen gaan we laten verhalen? En de vraag aan jullie allemaal: Help om een logo voor Platform MS te ontwerpen!

A word from our founder

De afgelopen weken hebben wij verhalen gepubliceerd van Amelia, Hennie en Saar. Vrouwen met MS. Jonge, sterke, krachtige vrouwen. Vrouwen met een mening over MS. Of eigenlijk; vrouwen met een leven!

We zijn nu ook te vinden op Facebook: www.facebook.com/PlatformMS. Liken en sharen!!

Op de planning staat een nieuw verhaal van Amelia. Daarnaast verwachten wij een verhaal van Cynthia te publiceren. Dit zal een onwijs gaaf verhaal worden. Als het zover is dan horen jullie er meer over! Houd ons in de gaten! Ook hebben we een verzoek ontvangen van Mia; partner van een MS patiënt. Zij wilt heel graag haar verhaal delen.

En dan als laatste: 9 juli aanstaande is ArenAMoveS. Een initiatief van MoveS; de stichting van Thomas Sanders. Thomas heeft MS en zit in een rolstoel. Gedreven door energie heeft hij het evenement bedacht. Traplopen in de Amsterdamse ArenA.
Platform MS wilt hier heel graag bij aanwezig zijn om alle deelnemers aan te moedigen en ook om verhalen te ontvangen. De verhalen van de deelnemers welke dicht bij de MS'er staan.

Wederom spannende weken in het vooruitzicht!

Fijn weekend! En tot snel...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My illness doesn’t define me

Jamie Alyssa

Binnen de lijntjes kleuren, je aan de regeltjes houden, focus, doorzetten en hard werken voor waar je in gelooft. Jarenlang deed ik dit om mijn doelen te behalen. Mijn... › Lees meer

Zussen – Petitie Fampyra moet in het basispakket

Claire Tolsma

Claire is in de pen geklommen om te vertellen waarom de beslissing om Fampyra niet meer te vergoeden zoveel impact heeft op het leven van haar Zus. Een van de duizend ... › Lees meer