Bucketlist. Wat is jouw mening?

Platform MS

MS & Bucketlist

Gepubliceerd: 9 februari 2018

Wij zijn op zoek naar jouw mening! Wat vindt jij van de volgende stelling:

Bucketlist. Wat is jouw mening?

Sinds ik MS heb, houd ik een bucketlist bij!

En hoe ziet jouw bucketlist er uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Jacques schreef:

  Met je beperkingen creatief omgaan is veel verstandiger dan zoiets modieus en onzinnigs achterna lopen als een b-list.
  Heb al meer dan 28 jaar MS en weet inmiddels echt wel waar ik het over heb.

 • Marloes Heemskerk schreef:

  In eerste instantie ging ik er een maken. Want stel je voor dat ik dingen niet meer kon doen in de toekomst. Al snel werd duidelijk dat de shub die ik gehad had meer lam legde dan ik verwacht had. Die toekomst was heden geworden en de lijst moest zo deprimerend aangepast worden dat hij verdween. Nu ….nu is er geen lange inhaal bucketlist meer…maar een kleine met 1 of twee wensen tegelijk. Ingekort , aangepast, in langzamer tempo en veel optimistischer omdat hij waarschijnlijk haalbaar is.

 • E-mail aan MS verpleegkundige

  Froukje

  Ik wilde je eigenlijk mailen met een paar vragen over de symmetrel, maar dat komt later wel. Ik ben hier nog niet mee begonnen namelijk omdat ik een paar onduidelijkhe... › Lees meer

  MS & rijbewijs: CBR rijtest

  Lisa

  In de nieuwe reeks 'MS & rijbewijs' bijt Lisa de spits af met haar verhaal over het halen van haar rijbewijs. Lisa stond voor de keus; gaat ze aangeven dat ze een ... › Lees meer