Enquête MS app (monitor jouw MS)

Marjolein

MS & Orikami

Gepubliceerd: 1 april 2017

Voor onze partner Orikami, delen we regelmatig enquêtes en onderzoeken onder ons publiek om op die manier een grote groep mensen te kunnen bereiken. Onlangs vroeg Marjolein ons om haar enquête  te delen met betrekking tot een nieuwe MS app. En ze doet dit - uiteraard - inclusief haar verhaal. Lees mee...

Enquête MS app (monitor jouw MS)

Mijn naam is Marjolein, student Advanced Business Creation. Een vrijwel onbekende studie, maar om het even makkelijk te maken richt de opleiding zich op de drie pijlers: Ondernemerschap, Marketing en innovatie. Vanaf begin februari ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij Orikami in Nijmegen en richt ik mij op user engagement.

Orikami ontwikkelde de laatste jaren een mobiele applicatie voor mensen met Multiple Sclerose. Door de applicatie kan de patiënt zijn persoonlijke ziektebeeld monitoren. Ofwel dat iedere persoonlijke vooruitgang, achteruitgang, of stabiele periode inzichtelijk wordt gemaakt. Deze inzichten zou je vervolgens mee kunnen nemen in je doktersafspraken ter ondersteuning van je persoonlijke ervaringen.

...heb ik een enquête opgesteld die het digitale gebruik, behoefte naar de applicatie en wat algemene gegevens over de ziekte MS in kaart brengt.

Tijdens mijn afstudeerperiode onderzoek ik hoe en of een dergelijke applicatie in je dagelijks leven past. Ook bekijk ik hoe de service om de applicatie heen eruit dient te zien. Hiervoor willen we behoeften naar de applicatie meten, om uiteindelijk een beter product te bouwen dat aansluit op jouw wensen.

Om er achter te komen wat deze behoeften zijn, heb ik een enquête opgesteld die het digitale gebruik, behoefte naar de applicatie en wat algemene gegevens over de ziekte MS in kaart brengt. Geen paniek, de enquête is anoniem in te vullen, dus wij kunnen geen persoonlijke antwoorden aan je naam verbinden. We hopen alleen dat jij je antwoorden naar waarheid wilt invullen.

We hopen dat jij deze enquête wilt invullen, zodat wij jou straks beter kunnen helpen. Klik HIER voor de enquête.

Mocht je het interessant vinden om op de hoogte gehouden te worden. Meld je dan aan op MS Thuis voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief, zullen we ook de resultaten van het onderzoek presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Monique Muller schreef:

  Mijn oudste broer Nico heeft MS. Ik zou graag meer info willen over de verschillende behandelingen,en de resultaten daarvan, die niet vergoed worden door de zorgverzekering

 • Weersverandering

  Anika Linckens

  Oooo, wat kwam het weer ineens hard binnen. Midden op de dag enorme pijnen en last van mijn gehele lichaam. En de vermoeidheid was ook weer terug van weg geweest. Fijn... › Lees meer

  The spoon theory

  Catharina

  De lepel theorie. Wie kent hem niet? Om eerlijk te zijn, vergeten wij altijd een beetje hoe de lepel theorie werkt. Onze schrijfster Catharina legt het uit aan de hand... › Lees meer