H E L P ! ! !

Nicole Donal

MS & The World vs MS

Gepubliceerd: 4 mei 2017

Op de Facebook pagina van Tiepies Nicole komen wij een oproep tegen. Een oproep waar wij zeker aan mee gaan doen. En wij dachten dat het ook voor jullie wel heel interessant zou zijn om aan mee te doen!

H E L P ! ! !

Op 31 mei is het 'weer' zo ver. Wereld MS dag! Nu ben ik er meer dan één dag bewust van MS, maar voor een (klein) fotoproject op de blog heb ik je hulp nodig!

Wil jij mij helpen om te zorgen voor bewustwording over MS?

Wil jij mij helpen om te zorgen voor bewustwording over MS? Het enige wat ik aan je vraag is een A4tje uit te draaien (deze stuur ik naar je op per mail), één regeltje in te vullen, op de foto gaan en dit versturen voor 10 mei 2017 naar [email protected] Heb je geen beschikking over een printer? Digitaal invullen op bijvoorbeeld een tablet of pc kan natuurlijk ook!

Dank je wel!

Nicole Donal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • karin timmermans schreef:

  Ik doe graag mee

 • karin timmermans schreef:

  Graag

 • Lang leve het kleine tentje

  Elbrich Jelsma

  Elbrich schrijft ons haar verhaal. Het begon allemaal tijdens de motor vakantie in 2013. Tentje mee en heerlijk weer. Wat wil je nog meer? In de laatste week kon ik am... › Lees meer

  Wiebelen in de herfst…

  Annelies van der Heide

  In het begin van Platform MS hebben we in een korte periode veel verhalen ontvangen van Annelies. Deze hebben we in de afgelopen maanden gepubliceerd. Het volgende ver... › Lees meer