H E L P ! ! !

Nicole Donal

MS & The World vs MS

Gepubliceerd: 4 mei 2017

Op de Facebook pagina van Tiepies Nicole komen wij een oproep tegen. Een oproep waar wij zeker aan mee gaan doen. En wij dachten dat het ook voor jullie wel heel interessant zou zijn om aan mee te doen!

H E L P ! ! !

Op 31 mei is het 'weer' zo ver. Wereld MS dag! Nu ben ik er meer dan één dag bewust van MS, maar voor een (klein) fotoproject op de blog heb ik je hulp nodig!

Wil jij mij helpen om te zorgen voor bewustwording over MS?

Wil jij mij helpen om te zorgen voor bewustwording over MS? Het enige wat ik aan je vraag is een A4tje uit te draaien (deze stuur ik naar je op per mail), één regeltje in te vullen, op de foto gaan en dit versturen voor 10 mei 2017 naar [email protected] Heb je geen beschikking over een printer? Digitaal invullen op bijvoorbeeld een tablet of pc kan natuurlijk ook!

Dank je wel!

Nicole Donal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • karin timmermans schreef:

  Ik doe graag mee

 • karin timmermans schreef:

  Graag

 • Carnaval met MS

  Emmelie

  Het was vorig jaar januari dat haar lichaam zich ging misdragen. Een verdoofd gevoel dat begon in haar tenen en zich verder uitbreidde tot aan haar borst. Het zorgde e... › Lees meer

  Een brief van Henny voor Minister Bruins over Fampyra

  Henny van Dam

  De toekomst van Fampyra ziet er niet rooskleurig uit. Maandag deelde Henny onderstaande brief welke zij naar Minister Bruins heeft gestuurd. Ook wij delen de brief in ... › Lees meer