Helder Geluid

Martine Reesink

MS & HelderGeluid

Gepubliceerd: 13 december 2017

Een nieuw initiatief, een andere stem die opgaat, een bijdrage aan een normale samenleving voor iedereen. Een ‘helder geluid’; mooie oneliners, hai ku’s en zinnige teksten, een verandering in denkpatroon.

Helder Geluid

De tijd is rijp om van ons te laten horen. Eén op de acht mensen in Nederland leeft met een beperking. Beperkingen gaan verder dan zitten in een rolstoel, denk aan een beperking in zien, in horen. Denk aan hersenletsel, aan depressiviteit, aan darmproblemen of aan een beperking waar je mee geboren wordt.

Niet serieus genomen worden, als aansteller versleten, niet gehoord worden...

Er zijn zoveel onzichtbare aandoeningen, zoveel mensen die leven met een beperking en zoveel mensen die daar problemen van ondervinden.

Niet serieus genomen worden, als aansteller versleten, niet gehoord worden. Het is vooral vervelend dat mensen je niet meer voor 100{d7ecc6a16523239662bee70330a15653ee2d3f086489772d58210a11f9dd9a49} aanzien. Mensen denken dat je niet meer meetelt. Je geen waarde meer hebt. Ieder mens heeft waarde, ieder mens voegt op zijn eigen manier iets toe aan deze samenleving. Ieder mens heeft recht op leven.

Om gehoord te worden moet je van je laten horen, dat is het idee achter ‘Helder Geluid’. Zullen we ons eens massaal op de sociale kaart zetten?

Meer weten? Like de Facebook pagina: Helder Geluid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wie gelooft mij?

Dyan

Drie jaar geleden naar de neuroloog gegaan, omdat als mijn reflexen getest werden rechts veel sneller ging dan links. Hersenscan gehad en daar waren 3 vlekken op te zi... › Lees meer

Veel gaat goed en veel kan beter!

Menno Demmers

Toen ik werd benaderd door Platform MS met de vraag of ik mijn verhaal wilde doen dacht ik meteen; Ik kan helemaal niet goed schrijven maar ik ga het wel proberen :) B... › Lees meer