Hitte & humor

Vicky

MS & Hitte

Gepubliceerd: 4 oktober 2019

Vicky schrijft ons haar verhaaltje toe over de hitte van de laatste tijd. Hoe zij daar met haar portie humor mee om gaat. Vaker een stand up comedian dan iets anders. Onnozele dingen floepen zomaar uit haar mond. Lees hier haar verhaal.

Hitte & humor

Vandaag is het zover voor me. Toch enkele dagen geen last gehad van de hitte deze keer. Vandaag is alles goed verzuurd ( algoed het moraal niet ) met de nodige pijntjes en krampen erbij. Stappen is dus weer iets om even stand up comedian te zijn als ik daarbij dan nog een wat moeilijker woord durf uit te spreken... dan heb ik uitverkochte zalen, garantie.

Alles is goed verzuurd, alleen het moraal niet

Gelukkig nog geen last op de ogen, kan wel niet zien hoe mijn ogen staan maar mijn zicht is niet wazig of met vlekken in ...Uhthoff mag van mij eens een keer weg blijven, zou dat niet erg vinden. Morgen geven ze hier, voor Antwerpen althans, toch al wat graden minder, 23 graden.

Moet ik ook op consult bij de artsen en de chirurg voor de trigeminus neuralgie, als ik daar de stand up comedian ga uithangen door hitte gerelateerde probs ga ik zeker een Tena pants moeten aan doen tegen het plassen in de broek door het lachen en gieren. Geen pilletje van mijn uroloog is daar tegen bestand.

Top team met (voor mij althans) zalig gevoel voor humor, waar ik helemaal mezelf kan zijn en daardoor dus ook de onnozelste dingen uit mijn mond komen floepen...iets dat wel heel veel gebeurd sinds de MS. Nu niet dat ik dat ervoor niet had hoor, maar toen had ik nog een demper op mijn mond en een stel hersens die al eens zegde, nee dit kan je echt niet zeggen op deze manier.

Fingers crossed dat het niet erger wordt

Nu floepen die dingen eruit en kan er niets aan doen. Dan erna nog mijn schoenzolen gaan ophalen. De man waar ik daar voor moet bijzijn is me er ook eentje. Dus ben wel blij dat de temperatuur daalt. We houden het vandaag koel met de nodige hulpmiddelen en hopen dat het niet erger zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Van vreemde klachten tot diagnose MS – Deel II

Gonny

In deel II vertelt Gonny ons dat de blaasproblemen niet over gaan. Als de uroloog het ook niet meer weet, wil hij verder kijken middels een MRI. Hierna volgt de diagno... › Lees meer

Wietske hackt tijdens HackAMSterdam

Wietske Lutgendorff

Tijdens de #MSHackathon in mei van dit jaar, ontmoeten we Wietske Lutgendorff. Een persoon welke zo ongelooflijk enthousiast is als het gaat om innovatie, techniek, zo... › Lees meer