Ik kan leven met MS!

Nationaal MS Fonds

MS &

Gepubliceerd: 7 oktober 2016

Een uitdaging voor creatievelingen met MS: in een foto samenvatten wat het leven met MS voor jou betekent. Laten zien hoe jij met MS omgaat, dingen doet ondanks beperkingen. Dat je kijkt naar mogelijkheden. Dat MS niet het belangrijkste in je leven is, maar dat MS er wel is. Dat in één beeld samenvatten, dat is de uitdaging.

Ik kan leven met MS!

Een ieder met MS kan zijn of haar foto opsturen van donderdag 1 september t/m 1 november. Uit alle inzendingen nomineren we met het Nationaal MS Fonds 10 foto’s die uitvergroot op canvas worden tentoongesteld tijdens de Nationale MS Dag. De winnaar wordt gekozen op deze dag bij de UniteMS stand.

De winnende foto wordt op groot plexiglas uitvergroot en naar het huis gestuurd van de winnaar.

Na de uitreiking kan een ieder kan zijn of haar doek meenemen naar huis en het een mooi plekje geven. Behalve de winnaar, zijn of haar doek hangen we in het MS Trainingscentrum ter inspiratie. De winnende foto wordt op groot plexiglas uitvergroot en naar het huis gestuurd van de winnaar.

Waar moet de foto aan voldoen?
De foto moet een originele, onbewerkte foto zijn. De foto moet minimaal 1 MB zijn, dit in verband met het uitvergroten op canvas.

Waar stuur je het naartoe?
De foto, plus jouw gegevens (naam, adres, postcode, plaatsnaam, email, telefoonnummer) en 3 zinnen uitleg bij de foto, stuur je naar [email protected] t.a.v. Fotowedstrijd. Als je zelf niet de fotograaf bent, graag de naam van de fotograaf erbij vermelden.
Vervolgens krijg je een ontvangstbevestiging en begin november bericht of jouw foto genomineerd is of niet. Zet alvast 20 november in de agenda voor de Nationale MS Dag, waar de foto’s te zien zijn en de winnaar bekend wordt gemaakt.

De foto kan je tot 1 november insturen. Succes en maak er iets moois van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het wondermiddel..?

Lauren van Gestel

De Belgische schone Lauren van Gestel is één van de weinige welke de medicatie Ocrelizumab gebruikt. Aangezien Platform MS regelmatig contact heeft met Lauren, leek he... › Lees meer

Maar zij heeft toch MS?

Marissa

Onlangs deelde Marissa haar eerste verhaal op Platform MS. Vorige week woensdag stuurde zij haar tweede verhaal. Een kort maar zeer herkenbaar verhaal over het leven m... › Lees meer