Ik, mijn hond en MS (mijn boek)

Sandy Krijnen

MS & Leefstijl

Leeftijd: 47

Gepubliceerd: 28 september 2019

Dit is de titel van het boek dat ik heb geschreven. Mijn naam is Sandy Krijnen, ik ben 47 jaar en heb sinds 2009 de diagnose MS. De komende tijd vertel ik over het ontstaan van het boek dat volgende week zaterdag 5 oktober gelanceerd zal worden.

Ik, mijn hond en MS (mijn boek)

In het eerste gedeelte van het boek beschrijf ik de klachten die ik in de loop der jaren heb ondervonden. Achteraf gezien heb ik vanaf mijn pubertijd al last van onverklaarbare klachten. Ik beschrijf de zoektocht die iedereen in zijn leven ondergaat. Wat wil ik, wie ben ik en wat vind ik belangrijk. Mijn lichaam heeft altijd een belangrijke rol gespeeld bij de keuzes die ik heb gemaakt.

Hij staat symbool voor de band die ik heb met alles en iedereen om mij heen.

En waarom mijn hond? Boaz was mijn vriend, mijn maatje. Door hem was ik nooit alleen. Hij was er altijd. Het is heel erg jammer en verdrietig dat hij in de winter van 2018 plotseling is overleden. Ik kon er niet omheen om hem te betrekken in mijn verhaal. Hij staat symbool voor de band die ik heb met alles en iedereen om mij heen.

En dan is er nog een hoofdrolspeler: Stef Bos!

Hij is de levenskunstenaar die mij met zijn muziek, teksten en stem op onverwachte momenten heeft bijgestaan. Ik ben hem daar erg dankbaar voor. Het is erg bijzonder dat hij een bijdrage heeft willen leveren aan dit boek.

De prachtige illustraties zijn van Dennie Boxem. Hij is een kunstenaar die zijn hart laat spreken.

Vanaf zaterdag 5 oktober zal het boek te koop zijn in de boekhandel en bij bol.com. Ik wil hier nog graag bij vermelden dat de volledige opbrengst van het boek zal gaan naar een prachtig wetenschappelijk onderzoek. Professor dr Jeroen Geurts durft met zijn team de ziekte (MS) vanuit een ander perspectief te bekijken. Ik geloof in de uitkomsten die zullen voortvloeien uit dit onderzoek.

Ik hoop met dit boek veel mensen te kunnen inspireren en in beweging te krijgen.

Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mindfullness en ziek zijn

Ilja Aussems

Haar ziekte, MS, speelt een grote rol in haar leven en daarbij sluit zij aan in de manier waarop zij haar diensten aanbied. En zij schrijft (bijna) dagelijks een blog ... › Lees meer

Ondanks dat ik bijna niks zag met links…

Ferdi de Goede

Vorige week deelden wij het eerste deel van het verhaal van Ferdi. Hij heeft te horen gekregen dat hij een oogontsteking heeft welke mogelijk in de komende 15 jaar kan... › Lees meer