Instagram Sharing

Floris

MS & Instagram Sharing

Gepubliceerd: 22 november 2018

Instagram Sharing? Wat is dat eigenlijk? Op 6 juli 2017 zijn wij officieel begonnen met onze zogeheten Instagram Sharing. Op die dag deelden wij de aankondiging dat Paula de volgende dag zou starten met haar INSTAGRAM SHARING (de eerste officiële schrijfwijze).

Instagram Sharing

Het idee komt een beetje van mij en een beetje van Instagram. Platform MS heb ik opgezet met dien verstande dat het Platform en haar social media kanalen in allerlei vormen content delen. In eerste instantie met de persoonlijke ervaringsverhalen en later ook met quotes, gedichten en sinds juli 2017 ook via ons Instagram account. Maar wat is het nu eigenlijk?
Elke week deelt iemand met MS haar/zijn leven op ons account door middel van persoonlijke foto's en korte (of lange) verhaaltjes en vragen.

Complimenten voor de fanatieke Instagrammers welke in de rij staan om ons Instagram account over te nemen! Super tof!

De Instagram Sharing is sinds een jaar een 'booming' concept. De foto's worden persoonlijker en de verhaaltjes uitgebreider. De volgers groeien. Het is eigenlijk eenvoudig. Je zit op Instagram om jouw eigen foto's te delen en om daarnaast ook interessante mensen te volgen. Op Platform MS bieden we een podium voor mensen met MS maar ook voor hun omgeving om persoonlijke ervaringen te delen op het gebied van MS. Maar ook op het gebied van kwaliteit van leven. Waar de één een foto deelt van vermoeidheid, deelt de ander een reactie om volgens een gestructureerde planning te rusten.

Het doel van Platform MS is om elkaar te helpen met persoonlijke ervaringen. En ik ben megatrots dat onze Instagram Sharing zo goed wordt gevolgd! En daarnaast zijn de reacties overweldigend! Complimenten voor de fanatieke Instagrammers welke in de rij staan om ons Instagram account over te nemen! Super tof!

Heb jij MS of ken jij iemand met MS en wil jij ook graag mee doen met onze Instagram Sharing? Laat een reactie achter of stuur een berichtje naar [email protected]!

Volg je ook meteen ons account? @platform_ms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Story (MS)

Lianne de Vries

Het was september 2017 toen ik, nog herstellende van een rughernia, aan mijn derde jaar van de opleiding Hbo Verpleegkunde begon. Ik ging het leren combineren met werk... › Lees meer

Uit het diepste dal…

Nordine Claes

Als er iets op Nordines maag ligt, schrijft ze erover. Dat lucht op. Jarenlang deed ze het stiekem maar de laatste tijd heeft ze een groot verlangen om het te delen. S... › Lees meer