Kleine meisjes worden groot…

Floris

MS &

Leeftijd: 39

Gepubliceerd: 11 augustus 2018

Oprichter van de - zo gegroeide - grootste online MS community van Nederland. Dat doe je niet zomaar. Ik heb het in de afgelopen jaren met heel veel plezier gedaan en ik ben nog altijd super trots op de enorme groei van Platform MS!

Kleine meisjes worden groot…

Ik heb bloed, zweet en tranen in Platform MS gestoken. Iets wat voor de buitenwereld mogelijk niet zichtbaar was/is. Daarnaast ben ik vanaf het begin (en ver daarvoor) elk vrij uurtje bezig geweest om Platform MS te maken tot wat het nu is. Dit is een eigen keus geweest. Een keus waar ik samen met mijn vrouw achter stond en nog steeds sta! 

Ik vind deze beslissing enorm belangrijk om de toekomst in te gaan...

Dankzij de vele schrijvers en lezers is Platform MS uitgegroeid tot dé Multiple Sclerose verhalensite van Nederland! Dankzij Anouk, Femke, Paula en Nienke staat er nu een team achter Platform MS. Dagelijks denken wij na over nieuwe ideeën om Platform MS nog beter, efficiënter, persoonlijker en intiemer te maken.  

De geschreven verhalen zijn de basis van Platform MS. Daarnaast delen wij quotes en polls om jullie ervaring te horen én te delen. Middels Instagram delen wij elke week het leven van een MS’er. Hij/zij bepaalt zelf wat er gedeeld wordt en welk verhaal daarbij wordt verteld. Hierin is Platform MS uniek! En als ik de reacties mag geloven, vinden jullie het ook enorm inspirerend. 

Ervaringen, hoe negatief of positief, welke voor de MS’er én zijn/haar omgeving enorm van waarde zijn. 

Wij zijn de grootste verhalensite van Nederland op het gebied van MS. Ik kan hetgeen ik opgebouwd heb niet meer alleen verder uitbouwen. Hier zijn extra handen en werkwijzen voor nodig. Wat resulteert dat er op de achtergrond zaken flink worden aangepast. Zaken waar jullie – zo weinig mogelijk – hinder van ondervinden. 

Ik vind deze beslissing enorm belangrijk om de toekomst in te gaan. Om te kunnen blijven bieden wat Platform MS op dit moment biedt. Maar dan beter, persoonlijker, efficiënter en intiemer! Een platform waarop ervaringen van mensen met MS is te lezen. Ervaringen, hoe negatief of positief, welke voor de MS’er én zijn/haar omgeving enorm van waarde zijn. 

Op korte termijn zal ik meer duidelijkheid geven over de toekomst van Platform MS. Daarnaast presenteren wij binnenkort onze vernieuwde site! Houd daarom www.platform.ms in de gaten. Tot snel! 

Groetjes,

Floris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Lia schreef:

  Jeetje wat een top idee, super dat je daar zoveel energie in steekt. Resoekt voor jou

 • Anoniem schreef:

  Mijn moeder heeft MS sinds ik 1jaar oud ben. Het ging al die tijd stabiel tot ik 15jaar was…als ik aan haar denk wordt ik er verdrietig van, het lijkt wel alsof ik een andere moeder heb..

 • Agnes Schoenmaker schreef:

  3 maanden (véél te lang) geen Fampyra geslikt. Vreselijk moe, blubvoeten en daardoor slechter lopen en het stil staan ging ook niet meer! Dus sinds 1 maart slik ik weer Fampyra. Daardoor kan ik weer (bijna) alles!!!!

 • Monique van Bentum schreef:

  Hallo Floris en de medewerksters,
  Soms wil ik reageren, maar dan merk ik o ja, de site is open, dan laat maar.
  Zelf een verhaal schrijven wil ik wel,maar denk dan hetzelfde.
  Is er een mogelijkheid om de site besloten te maken?
  Lieve groetjes en fijne avond

  • Redactie schreef:

   Dank je voor je reactie, Monique!
   Helaas kunnen we de site en de Facebook pagina niet ‘besloten’ maken. Het is openbaar en dat is ook een bewuste reden. We willen MS graag openbaar bespreekbaar maken! Het mag geen taboe meer zijn.

   Als je toch de behoefte hebt om iets te willen delen, dan ben je van harte welkom in onze besloten groep.

 • Sick Stories zoekt vloggers!

  Wietske Lutgendorff

  Hoi, ik ben Wietske Lutgendorff, een conceptontwikkelaar en ik heb toevallig MS. Voor mijn afstudeerwerk en tevens platform genaamd Sick Stories ben ik op zoek naar fi... › Lees meer

  MS en zwangerschap

  Sheila

  Vorige maand is Sheila’s jongste dochter 1 jaar oud geworden. Vanaf 10 maanden zit ze officieel in het chirurgisch follow up programma en gaat het haar goed. Zo goed d... › Lees meer