UPDATE: MS en Coronavirus / COVID-19

Redactie Platform MS

MS & Coronavirus / COVID-19

Gepubliceerd: 1 mei 2020

MAJOR UPDATE. Wij hebben besloten om een onafhankelijke site aan te maken waarop de belangrijkste informatiebronnen zijn te vinden omtrent Multiple Sclerose en COVID-19 (Coronavirus). Er zijn momenteel veel sites waarop specifieke informatie wordt aangeboden omtrent MS en het Coronavirus / COVID-19.

UPDATE: MS en Coronavirus / COVID-19

Middels de onafhankelijke site www.ms-coronavirus.com willen wij het mogelijk maken om meer zicht te krijgen op alle, zoveel mogelijk relevante, informatie. Mocht je specifieke sites / pagina's / links missen, laat het ons dan zsm weten. Het team van MS-Coronavirus.com update dagelijks de site met de nieuwste wijzigingen.

Eén van de belangrijkste redenen is de missie en visie van Platform MS. De voornaamste missie is nog altijd het delen van ervaringsverhalen. De site MS-Coronavirus.com voorziet in een informatieve wijze welke wordt gefaciliteerd door Stichting Platform MS én dus geen directe link meer heeft met de missie van Platform MS (het delen van ervaringsverhalen).

Hieronder een voorbeeld van de specifieke sites/pagina's:

WHO (World Health Organization)

RIVM

Amsterdam UMC

 

De rechtstreekse url om de betreffende site te bereiken is:

www.ms-coronavirus.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Patrick Moonen schreef:

  Graag wil ik de nieuwsbrief ontvangen

 • Barry Schoemaker schreef:

  .

 • Rust

  Moniek Geerts-Strik

  De drie R’s: rust, regelmaat, reinheid. Rust, reinheid en regelmaat: het klinkt ouderwets, en dat is het ook. Florence Nightingale (1820-1910), grondlegger van de mode... › Lees meer

  Wietske hackt tijdens HackAMSterdam

  Wietske Lutgendorff

  Tijdens de #MSHackathon in mei van dit jaar, ontmoeten we Wietske Lutgendorff. Een persoon welke zo ongelooflijk enthousiast is als het gaat om innovatie, techniek, zo... › Lees meer