Op zoek naar vloggers!!

Wietske Lutgendorff

MS & Startup

Gepubliceerd: 17 juni 2016

Hoi, ik ben Wietske Lutgendorff, een conceptontwikkelaar en ik heb toevallig MS. Voor mijn afstudeerwerk en tevens platform genaamd Sick Stories ben ik op zoek naar filmpjes, gemaakt door jou!

Op zoek naar vloggers!!

Heb jij een chronische ziekte of aandoening? Zou je meer financiële kansen willen creëren voor jezelf en je omgeving? Maar ben je niet in staat (fulltime) te werken, of krijg jij een uitkering? Ben je vaak moe en doe je veel dingen vanuit bed? Dan ben ik op zoek naar jou!

Met het platform genaamd Sick Stories wil ik ervoor zorgen dat mensen met een chronische ziekte of aandoening wat extra geld kunnen verdienen...

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het maken van een kort filmpje in bed (max. 2 min.) waarin je bijvoorbeeld je favoriete serie bespreekt die je het liefst op NETFLIX kijkt, waarin je bespreekt wat je favoriete make-up merk is, of welke producten je graag eet die je extra energie geven of opvrolijken wanneer je je niet lekker voelt.

Met het platform genaamd Sick Stories wil ik ervoor zorgen dat mensen met een chronische ziekte of aandoening wat extra geld kunnen verdienen... gewoon vloggend, vanuit bed, door hun favoriete merken te reviewen.

Sick Stories bestaat dus nog niet, om dit platform te maken moet ik eerst geld bij elkaar funden, zodat er een veilig betaalsysteem ingebouwd kan worden. Wel is het belangrijk zoveel mogelijk filmpjes van jullie te ontvangen, zodat we straks zelf kunnen laten zien dat we wel ziek zijn, maar tevens veel meer weten van: series, make-up, bepaalde voedings-supplementen, crèmes, lekker zittende kleding enz.

DUS BEN JIJ CHRONISCH ZIEK? EN BEN JIJ IN STAAT DE ALLERBESTE VLOG TE MAKEN? DAN MAAK JE, BUITEN DAT JE HET GEZICHT WORDT VAN HET SICK STORIES PLATFORM, KANS OP 100,- EURO! Mede mogelijk gemaakt door Platform MS!

Mail naar: [email protected]

PS: VOLG DEMI & DEEL DIT BERICHT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik werd ’s morgens wakker en stapte uit bed

Wenda

September 2018. Vakantie! Lekker buiten in de weer, klusjes doen in en om het huis, weggeweest met Dirk, en voorbereiden op de nieuwe job in oktober. Totdat……… Ik werd... › Lees meer

Ik wil dingen meemaken en beleven…

Anne

Anne (59) is getrouwd met Huub (62 en MS). Samen hebben ze drie kinderen en kleinkinderen. Ik barst nog van de zin om meer uit het leven te halen, hij vergeet steeds m... › Lees meer