Slapen op een wolkje

Nienke Pluk

MS & Slapen

Gepubliceerd: 19 januari 2022

Al een hele tijd mag ik mezelf als MS’er en ondernemer een stukje van Platform MS noemen en onze oprichter Floris kwam tijdens een van onze maandag live streams met een geweldige aanbieding! Cloudpillo zou echt een verschil kunnen maken in onze klachten en slaap problemen maar om daar echt achter te komen moest er getest worden!!

Slapen op een wolkje

Nu ben ik een kampioen plafondstaren en ook manlief kampt met de nodige nek en schouder klachten dus meteen aangemeld! Al snel kwam er een berichtje van Floris dat er eentje onze kant op zou komen! Wat keken we daar naar uit! En snel dat ie er was!! Yes!!!

Zo fijn dat je het kussen helemaal eigen kunt maken...

Nadat het kussen binnen kwam met de post besloot ik dat mijn partner die al langer klaagde over nek en schouder klachten hem eerst mocht proberen! Het was even proberen met de hoeveelheid die erin zit, maar slapen doet hij veel beter en ik heb het kussen dan ook niet meer terug gehad!

We bestelde met de kortingscode die erbij zat een tweede voor mezelf!! Ooooh wat lekker!! Zo fijn dat je het kussen helemaal eigen kunt maken door een handje meer of minder en slapen doe ik weer zo lekker en diep dat ik als de wekker gaat eigenlijk er niet meer uit wil! Dankjewel cloudpillo!! Hier twee heel tevreden mensen die slapen op een wolkje!!

Liefs,
Nienke en Wietse

Cloudpillo lovers ❤️

 

Maak jij ook gebruik van de Cloudpillo? Stuur jouw ervaringsverhaal naar [email protected]!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Motivatie-Motivators

Isabella

Mijn positieve drijfveer is vaak gebaseerd op alle geluksmomenten die ik beleef... van de zon, de wind die door mijn haren gaat of een lekker bakje koffie... Maar wat ... › Lees meer

OMS. Overcoming Multiple Sclerose.

Babet Kuckelkorn

OvercomingMS is niet alleen een dieet, het is meer dan dat; Een leefwijze! Babet de oprichtster van OMSNederland vertelt ons in korte, krachtige woorden haar verhaal. ... › Lees meer