Team MSweb aanwezig bij #MSHackathon!

Redactie Platform MS

MS & MSHackathon

Gepubliceerd: 17 mei 2016

Honderdvijftig artsen, programmeurs, engineers, hackers, creatieven en patiënten sluiten zich het weekend van 21-22 mei op in de strijd tegen MS.  De ongeveer 25 teams ontwerpen innovatieve oplossingen om het leven met MS makkelijker te maken.

Team MSweb aanwezig bij #MSHackathon!

Vragen van de teams worden beantwoord door ongeveer 40 mensen met MS die fysiek aanwezig zijn en door degenen die online meedoen met behulp van de inzet van het forum van MSweb.nl.

Een klein team van MSweb zal tijdens de MS Hackathon op locatie aanwezig zijn en op het forum van MSweb (In: De Wereld) een paar topics openen waarin iedereen die dat wil online kan meedenken over de vragen die de ontwikkelteams hebben. Team MSweb maakt de vragen helder, vertaalt zonodig vanuit het Engels en stelt de vragen op het forum van MSweb. Als er antwoorden zijn zorgt Team MSweb dat deze weer bij het juiste team terecht komt.

Team MSweb noch de organisatie van de MS Hackathon hebben een idee hoe druk het gaat worden met vragen, maar het Team is twee dagen lang aanwezig en zal haar uiterste best doen om alle vragen te behandelen plus MS’ers, ook via nieuwsberichten op het forum, op de hoogte te houden van wat er gaande is.

Wil je meedoen en zo een bijdrage leveren aan de uitkomsten van de Hackathon? Zorg dan dat je tijdig een username aanvraagt als je deze nog niet hebt. Houd het topic of het forum in De Wereld met nieuws in de gaten.

Meer informatie: MS Hackathon en Het Forum van MSweb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Versoepelingen

Jolanda Ruesink

Nu mijn lijf al tijden gevangen lijkt te zijn in een gillend korset, met spieren die voelen als te strak gespannen elastieken, klinkt dat woord me als muziek in de ore... › Lees meer

Corona en vaccinatie

Mary Pelkmans

Mijn naam is Mary. Ik ben 63 jaar en weet sinds 2014 dat ik ms heb. Begin februari had ik een beetje klachten, lichte hoofdpijn, beetje spierpijn (vergelijkbaar met ee... › Lees meer