Team MSweb aanwezig bij #MSHackathon!

Redactie Platform MS

MS & MSHackathon

Gepubliceerd: 17 mei 2016

Honderdvijftig artsen, programmeurs, engineers, hackers, creatieven en patiënten sluiten zich het weekend van 21-22 mei op in de strijd tegen MS.  De ongeveer 25 teams ontwerpen innovatieve oplossingen om het leven met MS makkelijker te maken.

Team MSweb aanwezig bij #MSHackathon!

Vragen van de teams worden beantwoord door ongeveer 40 mensen met MS die fysiek aanwezig zijn en door degenen die online meedoen met behulp van de inzet van het forum van MSweb.nl.

Een klein team van MSweb zal tijdens de MS Hackathon op locatie aanwezig zijn en op het forum van MSweb (In: De Wereld) een paar topics openen waarin iedereen die dat wil online kan meedenken over de vragen die de ontwikkelteams hebben. Team MSweb maakt de vragen helder, vertaalt zonodig vanuit het Engels en stelt de vragen op het forum van MSweb. Als er antwoorden zijn zorgt Team MSweb dat deze weer bij het juiste team terecht komt.

Team MSweb noch de organisatie van de MS Hackathon hebben een idee hoe druk het gaat worden met vragen, maar het Team is twee dagen lang aanwezig en zal haar uiterste best doen om alle vragen te behandelen plus MS’ers, ook via nieuwsberichten op het forum, op de hoogte te houden van wat er gaande is.

Wil je meedoen en zo een bijdrage leveren aan de uitkomsten van de Hackathon? Zorg dan dat je tijdig een username aanvraagt als je deze nog niet hebt. Houd het topic of het forum in De Wereld met nieuws in de gaten.

Meer informatie: MS Hackathon en Het Forum van MSweb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Balans

Ilona

De balans zoeken is zo moeilijk. De gehele dag leg ik alles op de weegschaal. Er zijn zoveel opties, gevolgen, consequenties en dan ook nog onverwachte factoren. Elke ... › Lees meer

MS heb je niet alleen!

Annelies van der Heide

Dit nieuwe verhaal van Annelies geeft ons een kijkje in haar gezin. Zoals de titel al aangeeft; MS heb je niet alleen. Ook jouw naasten zullen moeten accepteren dat ji... › Lees meer