Voorstellen

Shannon Greven

MS & Acceptatie

Gepubliceerd: 18 december 2021

Hoi lieve allemaal.  Mijn naam is Shannon Greven, en ik ga blogs schrijven voor Platform MS. Ik  vind dit onwijs spannend, en tegelijkertijd ook heel erg leuk. Dit is voor mij nieuw, dus tips zijn altijd welkom. Wat hoop ik hieruit te halen? Nou dat ik mensen een duidelijk beeld kan schetsen, hoe het (voor mij) leven is met een chronische ziekte. Ik hoop dat mensen geïnteresseerd raken, en wellicht ook geïnspireerd.

Voorstellen

Om te beginnen zal ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Shannon Greven. Ik ben 23 jaar. Ik woon in het mooie dorp Lichtenvoorde, samen met mijn man Mark, onze dochter Jinte en onze twee katten Wammes en Orion.

Ik heb de diagnose MS gekregen 9 maart 2018. In april mijn eerste schub gehad en vanaf daar is mijn ziekteverloop altijd onrustig geweest. Ik ben gestart met medicatie (Tecfidera), maar ben inmiddels overgestapt op de Tysabri. Voor nu zijn we aan het wachten tot ik onder de scan mag, om te kijken of mijn ms dan toch eindelijk rust heeft gevonden.

Dit is in het kort iets over mij. Wellicht zullen er nog momenten komen, waar ik wat dieper in ga op mijn ziekteproces. Voor een volgende blog wil ik jullie graag wat vertellen over: Gedachten en emoties. Hoe werkt dit en heeft dit gewerkt, voor mij in het ziekteproces?.

- Luister naar het fluisteren van je lijf. Dan hoeft het niet te schreeuwen - 

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Annie Geurtsen schreef:

  Hallo

 • Annie schreef:

  Ik wil je graag gaan volgen Shannon

 • Liesbeth jansen schreef:

  Succes met alles wat je doet.liefs je bonusmoeder .trots op jou.

 • Monique schreef:

  Wat goed dat je dit doet, je bent een topper!
  Groetjes Monique (je oude Engels juf)

 • Corona en vaccinatie

  Mary Pelkmans

  Mijn naam is Mary. Ik ben 63 jaar en weet sinds 2014 dat ik ms heb. Begin februari had ik een beetje klachten, lichte hoofdpijn, beetje spierpijn (vergelijkbaar met ee... › Lees meer

  Wat als?

  Isabelle Hoppener

  Na zes dagen kan Isabelle haar hand nog steeds niet bewegen. Nou ja, ze kan hem wel bewegen, maar niet zoals ze dat zou willen. En dus is ze in haar beleving zwaar geh... › Lees meer