Voorstellen

Shannon Greven

MS & Acceptatie

Gepubliceerd: 18 december 2021

Hoi lieve allemaal.  Mijn naam is Shannon Greven, en ik ga blogs schrijven voor Platform MS. Ik  vind dit onwijs spannend, en tegelijkertijd ook heel erg leuk. Dit is voor mij nieuw, dus tips zijn altijd welkom. Wat hoop ik hieruit te halen? Nou dat ik mensen een duidelijk beeld kan schetsen, hoe het (voor mij) leven is met een chronische ziekte. Ik hoop dat mensen geïnteresseerd raken, en wellicht ook geïnspireerd.

Voorstellen

Om te beginnen zal ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Shannon Greven. Ik ben 23 jaar. Ik woon in het mooie dorp Lichtenvoorde, samen met mijn man Mark, onze dochter Jinte en onze twee katten Wammes en Orion.

Ik heb de diagnose MS gekregen 9 maart 2018. In april mijn eerste schub gehad en vanaf daar is mijn ziekteverloop altijd onrustig geweest. Ik ben gestart met medicatie (Tecfidera), maar ben inmiddels overgestapt op de Tysabri. Voor nu zijn we aan het wachten tot ik onder de scan mag, om te kijken of mijn ms dan toch eindelijk rust heeft gevonden.

Dit is in het kort iets over mij. Wellicht zullen er nog momenten komen, waar ik wat dieper in ga op mijn ziekteproces. Voor een volgende blog wil ik jullie graag wat vertellen over: Gedachten en emoties. Hoe werkt dit en heeft dit gewerkt, voor mij in het ziekteproces?.

- Luister naar het fluisteren van je lijf. Dan hoeft het niet te schreeuwen - 

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Annie Geurtsen schreef:

  Hallo

 • Annie schreef:

  Ik wil je graag gaan volgen Shannon

 • Liesbeth jansen schreef:

  Succes met alles wat je doet.liefs je bonusmoeder .trots op jou.

 • Monique schreef:

  Wat goed dat je dit doet, je bent een topper!
  Groetjes Monique (je oude Engels juf)

 • Dan ga ik ook nog dom dood!

  Sandra Camps

  Op 17 augustus krijgen we een berichtje van Sandra (Alexandra). Zij wilt haar verhaal wel schrijven en ook af en toe een bijdrage leveren. Wij zijn direct enthousiast!... › Lees meer

  Vijf Aandachtspunten voor je volgende afspraak met de neuroloog

  Jillian

  In ons dagelijkse leven moeten we al veel dingen onthouden….. Gooi daar nog eens een milde dosis MS “cog fog” overheen dan is de kans groot dat tegen de tijd je eindel... › Lees meer