Workshop: Wheelchair (Share) Hacking

Wietske Lutgendorff

MS & Hacking

Gepubliceerd: 28 mei 2016

Tijdns de MSHackathon maken wij kennis met Wietske. Wietske studeert en is super goed in het bedenken van oplossingen en concepten. En, zij heeft MS. Dit jaar studeert zij af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Workshop: Wheelchair (Share) Hacking

Ik ben Wietske Lutgendorff en ik studeer dit jaar af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Helaas leef ik al 8 jaar met MS, een rot aandoening, waardoor ik tevens anders naar het leven ben gaan kijken en waaruit ik mijn inspiratie haal voor het bedenken van oplossingen en concepten.

Aankomende maandag 30 mei organiseer ik met een team van experts een (gratis) workshop Wheelchair Hacking, naar aanleiding van mijn vorige project Wheelshare. Tijdens de workshop, die speciaal voor rolstoelgebruikers is bedacht, gaan we aan de slag met 3D printers, gaan we brainstormen over wheelchair hacks en gaan we praten over toegankelijkheid.

Ben jij of ken jij een rolstoelgebruiker?

Deel dit bericht en meld je aan voor het evenement via Facebook of Eventbrite:

Eventbrite:

Facebook:

Ik hoop maandag heel wat enthousiaste mensen die gebruik maken van een rolstoel te mogen ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kunstery: Art is living…

Hennie Vink

En leven is kunst! De kunst van het leven met MS. We spraken online met @Kunstery over verhalen, kunst, vrouwen en The Fifth Element. Oh ja, en het dansje van Elmo ;-)... › Lees meer

Van diagnose naar crowdfunding

Nancy

Kerst 2018, ik draaide nog een gezin (kraamzorg), maar had af en toe een soort duizeling en dan leek rechts uit te vallen. Gelukkig gebeurde dit alleen als ik zat te s... › Lees meer