Beertje groet Bambi!

Erik Heijkoop

MS & ArenA MoveS

Gepubliceerd: 8 juli 2016

Hij behoeft geen introductie meer. Hij is misschien wel één van de redenen dat wij Platform MS zijn gestart. Hij is het boegbeeld van positief. Hij eet geluk. En hij schreeuwt liefde. Erik Heijkoop. Tussen al zijn Twitter berichten heb ik hem gevraagd of hij niet een keer zijn verhaal wilde schrijven voor Platform MS. En dat wilde Erik wel.

Beertje groet Bambi!

Terwijl Madness van Coldplay uit mijn speakers komt begin ik aan mijn verhaaltje over Arena MoveS. Dubbel! Moet ik mezelf weer kwellen om trap te gaan lopen (24 mei jl. viel het zichtbaar tegen ook al strijd ik van niet). Inmiddels is mijn rolstoel mijn benen geworden, al blijf ik vechten voor kracht om veel uit de rolstoel te blijven.

Ik kan 17.000 Redenen bedenken om  het wel te doen.
De Hoop is er bij mij dat door onderzoek er antwoorden komen. Waarom kan mijn Lichaam niet wat ik gisteren kon? Waarom is er van de personen met MS die ik ken het ziektebeeld niet bij 1 hetzelfde? Enz.

We zullen niet alle antwoorden snappen, Maar vragen mag altijd!

MenSen met MS Zijn Vechters in de kracht van Samen #strongerthanMS. Waar bij de ene niets te zien is, vrolijk mee huppelt, is de ander aangewezen op een hulphond of erger. Maar in Gedachten huppelen die ook mee.

Ik zelf heb het geluk dat de MS mijn denkvermogen niet heeft aangetast en ik dat inzet waar ik kan.
Ik heb pech dat ik MS heb, Maar MS heeft pech dat het mij heeft.

Ik vecht terug, daarom doe ik mee aan Arena MoveS.

Dit was mijn 1e verhaal(tje) op Platform MS. Er komen er meer!

Veel liefs,

@BeertjeBrult

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • A .J Meulenberg _ Blok schreef:

  Dag Erik ik ben supertrots op je dat je nog zo positief in het leven staat,ondanks de M. S .ik wens je heel veel sterkte toe hartelijke groeten van je tante Anneke.

 • Elke euro telt! Kom in actie voor MS Research!

  Ania Timmer

  Wanneer je zo trots bent op je collega's, omdat ze kilometers ver voor je rennen om geld voor onderzoek bij elkaar te sprokkelen, kun je het wel uitschreeuwen! En dat ... › Lees meer

  Het ontstaan van HARD4MS

  HARD4MS

  7 januari 2017 is het zover. De tweede editie van HARD4MS. Maar hoe is dit evenement tot stand gekomen? We vroegen het aan de organisatie van ... › Lees meer