Een bewogen jaar

Wenda

MS & Leven

Gepubliceerd: 29 april 2022

Het was 2018. Een bewogen jaar zou het worden. Net met Pluto, mijn Duitse Pinscher, verhuisd naar Breda, omdat ik aan de Zeeuwse kust geen baan meer kon scoren. Recessie. In mijn facilitaire vak moet je het toch hebben van de grotere bedrijven en dat was een moeilijke opgave. En verhuizen zat sowieso in de planning, samen met Dirk een stekje vinden. Maar daarvoor moest er dus wel eerst weer een baan zijn. En dat lukte.

Een bewogen jaar

Eenmaal buiten de Zeeuwse grenzen verkennend, had ik in no time een leuke job. En met vereende familiekrachten ook binnen twee weken onderdak in Breda als tussenstap voor het samenwonen.

Er zat weer beweging in mijn toekomst

Acht maanden later had ik zelfs alweer een volgende werkgever gevonden, waarbij ik weer meer in m’n vakgebied zat (gebouwenbeheer) en de werkuren weer balans gaven tussen privé en werk. Dat vond Pluto ook heel prettig.

De toekomst lag weer open, ik had voor mezelf nieuwe kansen gecreëerd en gepakt. Daarvoor had ik wel offers moeten brengen en met pijn in het hart vrienden achtergelaten in Zeeland. Maar soms is het wat het is. En ik had mijn kleine grote vriend Pluto aan m’n zijde. Hij had wel enige moeite om te settelen in het begin en hij had ups en downs met zijn gezondheid als gevolg van een eerder verwijderde zeer kwaadaardige huidtumor. Maar daar was hij door het oog van de naald gekropen.

Kortom: er zat weer beweging in m’n toekomst. Wist ik veel wat me nog te wachten stond……….

Heb jij een soortgelijke ervaring? Stuur jouw ervaring naar [email protected]! En dan delen wij binnenkort ook jouw ervaringsverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vulkaan

Annelies van Oost

Het laatste deel in deze serie over de belevenissen van Annelies. Haar traject bestond uit ups en downs en was onnoemelijk zwaar. Maar haar website heet niet voor niet... › Lees meer

Ik ga op reis en neem mee… (deel 2)

Maud

Maud vertelt ons in deel 2 over haar reis hoe zij omgaat met haar medicatie in een land als Nepal. In deel 1 stelde zij zichzelf een aantal vragen die vooral betrekkin... › Lees meer