Elke euro telt! Kom in actie voor MS Research!

Ania Timmer

MS & msresearch

Gepubliceerd: 23 maart 2018

Wanneer je zo trots bent op je collega's, omdat ze kilometers ver voor je rennen om geld voor onderzoek bij elkaar te sprokkelen, kun je het wel uitschreeuwen! En dat is wat Ania doet. Aanmoedigen van haar collega's en sponsoren zoeken om zoveel mogelijk onderzoek naar MS te kunnen laten doen door MS Research. Trots en fanatiek zal zij staan aanmoedigen want hardlopen zit er voor Ania niet meer in. 1 van de 1000 gezichten met MS. En daarom vraagt zij hulp voor haar actie via Platform MS.

Elke euro telt! Kom in actie voor MS Research!

Allereerst een introductie: Ania, vrouw, 43 jaar, mensen-mens. Strijdlustig en optimistisch. Met passie. En humor. En sinds 2015 met Relapsing Remitting MS diagnose. Oeffff. Voor de MS: kerngezond, vol moed en vertrouwen en energie. En nu de laatste 3 jaar met een rugzakje om. Ziek en vaak uitgeput. Maar nog steeds vol moed en vertrouwen. Mijn fysiotherapeut zegt altijd; strijdend ten onder. Dat is denk ik passend bij mij.

Mijn collega's zijn in actie gekomen. Van 4 Engelse mijlen tot de halve marathon rennen ze gesponsord voor Stichting MS Research. Daar ben ik zo trots op! En ja, stiekem ben ik jaloers op ze. Zij wel, ik niet. Zucht. Ik loop niet mee. Ik heb MS.  Als je ziek bent, is beter worden je liefste wens. Voor mij (en u) kan die wens nog niet vervuld worden: no money, no research, no cure. Daarom zamel ik geld in. En elke euro telt!

'Geef me werk wat bij mij past en ik hoef nooit meer te werken', Confucius (500 v. Chr.). Ik zit op mijn plek. Hier is de actie bedacht, ontworpen en opgezet. Ik voel me dankbaar en geliefd als mens. Wat ervaar ik om me heen? Warmte. en medeleven. Maar zeker ook (mee)vechten!

"(Hard)lopen, kan ik niet meer. Hard gillen wel: go, go, go!"

Doneren? Uhmmm. Hoe werkt dat? Ik heb alvast online mijn profiel aangemaakt Met de knop 'Doneer nu' komt u in de beveiligde betaalomgeving. Keuze: iDEAL, Visa, MasterCard, eenmalige machtiging. Het geld gaat rechtstreeks naar de Stichting MS Research, uiteraard ANBI proof. Als donateur kunt u ook anoniem, zonder de naamsvermelding uw geld storten. Klaar!
(Hard)lopen, kan ik niet meer. Hard gillen, wel: 'go, go, go'. En natuurlijk: 'dankjewel!'. Op naar de morgen. Zónder MS. Can you fancy that?! @MSResearch: it's your turn. Make it happen. Please.

https://www.inactievoorms.nl/actie/ania-timmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MS en kinderen

Gonny

Op de vraag of er mensen zijn die hun verhaal willen delen over de diagnose MS en kinderen, krijgen we de vraag van Gonny of zij haar verhaal mag delen. We laten Gonny... › Lees meer

Dag lieve strijder… het ga je goed.

Ronald Witteveen

Mijn eerste ontmoeting met Annet was op 19 januari 2002. Ze zat aan de stamtafel van Café de Brasserie met een oud schoolgenoot van me. We raakten aan de praat. Het wa... › Lees meer