Het leed wat slecht slapen heet

Angela Snijder

MS & Klachten

Gepubliceerd: 7 augustus 2020

Zo goed of slecht (hoe je het bekijken wilt 🙈) als elke nacht is gebroken. Of dat nou komt door mijn snurkende man, mijn nachtelijke zeik affaire met het toilet of een verstopte neus... Jeuk uurtjes zijn ook heel populair of gewoon wakker worden om niks omdat dat blijkbaar gewoon kan. Elke nacht is het raak, ik kan me niet heugen wanneer mijn laatste 8 uur ononderbroken slaap is geweest.

Het leed wat slecht slapen heet

Ergens waar je niks aan kan doen zeur ik vaak niet over maar dat slapen... Ja dat blijft een dingetje. Talloze rituelen aan proberen te passen, talloze medicijnen voor het plassen geprobeerd, anti snurk ding voor mijn man, oordoppen voor de vrouw en inslapers.

Ik vind langslapers een beetje eng

Ik was gestopt met drinken in de avond, dan zou je denken dan stopt het plassen ook wel 🤔 nou niets is minder waar... Dat gaat gewoon in vol ornaat door. Medicijn nummer 5 voor het nachtelijke plassen lijkt wat rust te brengen in plaats van 3 tot 4 keer eruit is dat nu 1 tot 2 keer met soms een 3e.

Dat anti snurk ding daar snurkt mijn man ook gewoon mee. Dat zegt wel iets over zijn snurk kwaliteiten 💪 oordoppen raak ik kwijt en gaan zeer doen. Een inslaper is natuurlijk maar tijdelijk dus na 2 uur geslapen te hebben word je gewoon weer wakker... De dokter heeft langslapers geopperd maar dat vind ik een beetje eng, gek he zo graag dat ik een nacht van de wereld wil zijn is dat geen optie.

En dan de jeuk uurtjes nog argghh... Gelukkig niet elke nacht hoor maar zeker toch wel 1x in de week a 2 weken. Ja...mijn nachten zijn super 🙈 Ondanks dat stap ik wel altijd goed gehumeurd mijn bed uit en probeer ik er elke dag het beste van te maken soms gaat het iets beter dan de andere keer. Je moet blijven dromen...en dat is ook wat ik doe alleen dan overdag 😉

Heb jij een soortgelijke ervaring? Stuur jouw ervaring naar [email protected]! En dan delen wij binnenkort ook jouw ervaringsverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Afgestudeerd met MS!

Saar Vleugels

Twee dagen voor de officiele startdag van mijn bachelor kreeg ik een mokerslag. Die dag kroop er een MonStertje op mijn rug, legde zijn armen stevig om me heen en liet... › Lees meer

We zien er toch helemaal niet ziek uit?

Rianne

Wij kennen Rianne nu al een tijdje. En wij zijn stiekem wel een beetje fan van Rianne. Zij gaat op haar eigen(wijze) manier op met haar MS. En laten we eerlijk zijn...... › Lees meer