Met je hoofd in de ruimte

Angela Snijder

MS & Klachten

Gepubliceerd: 4 december 2020

Klinkt spannend he?! Dat is het af en toe ook wel een beetje eigenlijk... Mijn hersenpannentje inclusief inhoud laat me dagelijks toch wel wat in de steek op meerdere vlakken. Ik heb in 1 van mijn eerdere verhalen al verteld over het vergeten, dingen niet opslaan of uit mijn woorden komen. Mijn hersenen hebben letterlijk geregeld het idee dat ze out of space zijn en dan bedoel ik dat ook dubbel...

Met je hoofd in de ruimte

Ze hebben geen ruimte meer om dingen op te slaan maar ook dat ze in de ruimte zijn... Het gewichtloze gevoel... er ontstaat een error en word licht in mijn hoofd alsof mijn hersenen aan het floaten zijn.

Als je me wat moeilijk ziet lopen, dan weet je hoe laat het is

Mijn evenwicht valt dan weg en raak ik uit balans en heb ik het idee dat ik kan omvallen. Gelukkig ben ik tot nu toe alleen altijd uit balans gebracht en niet gevallen. Het gebeurd tijdens de hond uitlaten of als ik de was aan het doen ben maar ook als ik gewoon lekker op de bank aan het hangen ben, ik kan een geen touw aan vastknopen... Het kan een paar seconden duren maar ook minuten. Dus als je me ergens wat moeilijk kijkend 'dronken' rond ziet lopen weet je hoe laat het is.

Heb jij een soortgelijke ervaring? Stuur jouw ervaring naar [email protected]! En dan delen wij binnenkort ook jouw ervaringsverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van kwaadaardige tumor naar MS

Janwillem Putting

De dag 16 juni 2017. Een dag die Janwillem nooit meer zal vergeten. Het was op een vrijdag om 12.10 uur in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Hij werd bij de neuroloo... › Lees meer

MS versus assistentie op het vliegveld

Jessie Ace

Na onze laatste vakantie naar Nashville, Tennessee, moest Jessie iets doen. Namelijk: Hoe ze door het vliegveld navigeert. Ze kon namelijk deze vakantie niet weer ziek... › Lees meer