MS dag…

Harriette vd Berkmortel

MS & WereldMSDag

Gepubliceerd: 5 juli 2017

Begin januari waren wij druk bezig met Wereld MS dag. We vroegen aan ons publiek wat zij nou eigenlijk van Wereld MS dag vonden. Vele reacties volgenden en zelfs een verhaal. Het verhaal van Harriëtte. Zij schreef over haar Wereld MS dag. Wat zij vind van deze dag?

MS dag…

Een jaarlijks terugkerend item... MS-dag. Hmm, wat ik hiervan vind? Tja... In eerste instantie had ik zoiets van, goed dat er bij stilgestaan wordt, dat er aandacht aan besteed wordt maar toen dacht ik eens verder over deze dag.

Eigenlijk is het een hele rare dag. Juist op die ene dag in het jaar gaat men stilstaan bij MS. Mijn MS, de MS die mij elke dag teistert, die mij eronder probeert te krijgen, die zorgt voor uitval van mijn benen, die mij dood en doodmoe maakt waardoor je beperkt bent in je doen en laten omdat je doodgewoon de energie niet hebt... Die mij in een rolstoel dwingt, die mijn blaas en darmen overneemt!

Hartstikke leuk hoor, die dag zou mij super lijken maar ook doodvermoeiend...

Die MS-dag waarvoor je een leuk uitziende uitnodiging krijgt. Hartstikke leuk hoor, die dag zou mij super lijken maar ook doodvermoeiend... En dan heb ik het nog niet eens over de reis erheen! Daar probeer ik dan maar niet aan te denken, want eer dat ik daar ben kun je mij opvegen! Dan ben ik niks meer waard, neem niks meer op en wil alleen maar slapen!

Dus erg leuk zo een MS-dag één keer per jaar... Probeer die van mij eens! 365 dagen per jaar 24/7!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lopen met Engelen

Inez Meyer

Dennis heeft ons het verhaal van zijn vrouw - Inez Meyer - toegestuurd. Een bijzondere tocht geeft Inez haar leven terug. Na haar 2e schub besluit zij de pelgrimstocht... › Lees meer

Ik wil dingen meemaken en beleven…

Anne

Anne (59) is getrouwd met Huub (62 en MS). Samen hebben ze drie kinderen en kleinkinderen. Ik barst nog van de zin om meer uit het leven te halen, hij vergeet steeds m... › Lees meer