Nieuwe werkgever

Wenda

MS & Acceptatie

Gepubliceerd: 29 juli 2022

Mijn werkgever begint ook te beseffen dat dit geen virusje betreft dat op korte termijn is verholpen. Hun reacties en medeleven zijn echter geweldig. De manier waarop ze communiceren met mij verdient een dikke pluim. Maar er zit natuurlijk ook een zakelijke kant aan.

Nieuwe werkgever

Na een kort consult met de bedrijfsarts is het onvermijdelijke daar en wordt mijn contract in proeftijd beëindigd. Die zag ik wel aankomen, maar ik heb er wel mee te dealen.

Mijn wereld stortte in

Voor Pluto maak ik een afspraak bij de dierenarts om de lymfetumor in zijn hals te laten verwijderen. Zijn full body scan was in april 2018 heel positief. Maar ik merkte dat hij langzaam slechter werd. En de snelle terugkeer van die knobbel in zijn hals was niet goed. Op advies van de dierenarts werd voorafgaand aan de operatie een longfoto gemaakt.

Daar sloeg de twijfel toe. Kan hij de narcose nog wel aan? Ik stond voor een moeilijke keuze. Een nieuwe CT- scan kon meer duidelijkheid geven over de werkelijke gezondheidstoestand van Pluto. Kort daarop de uitslag: Pluto had in korte tijd uitzaaiingen ontwikkeld in de longen. Geen operatie. Geen kans meer.

Heb jij een soortgelijke ervaring? Stuur jouw ervaring naar [email protected]! En dan delen wij binnenkort ook jouw ervaringsverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klimmen tegen MS. Max & hoe het allemaal begon…

Max de Boer

Max de Boer deed in 2017 mee aan de actie “Klimmen tegen MS”. Lees hier hoe de voorbereidingen allemaal in zijn werk gingen. Krijgt hij alle materialen en sponsorgeld ... › Lees meer

Vijf Aandachtspunten voor je volgende afspraak met de neuroloog

Jillian

In ons dagelijkse leven moeten we al veel dingen onthouden….. Gooi daar nog eens een milde dosis MS “cog fog” overheen dan is de kans groot dat tegen de tijd je eindel... › Lees meer