Nieuwe werkgever

Wenda

MS & Acceptatie

Gepubliceerd: 29 juli 2022

Mijn werkgever begint ook te beseffen dat dit geen virusje betreft dat op korte termijn is verholpen. Hun reacties en medeleven zijn echter geweldig. De manier waarop ze communiceren met mij verdient een dikke pluim. Maar er zit natuurlijk ook een zakelijke kant aan.

Nieuwe werkgever

Na een kort consult met de bedrijfsarts is het onvermijdelijke daar en wordt mijn contract in proeftijd beëindigd. Die zag ik wel aankomen, maar ik heb er wel mee te dealen.

Mijn wereld stortte in

Voor Pluto maak ik een afspraak bij de dierenarts om de lymfetumor in zijn hals te laten verwijderen. Zijn full body scan was in april 2018 heel positief. Maar ik merkte dat hij langzaam slechter werd. En de snelle terugkeer van die knobbel in zijn hals was niet goed. Op advies van de dierenarts werd voorafgaand aan de operatie een longfoto gemaakt.

Daar sloeg de twijfel toe. Kan hij de narcose nog wel aan? Ik stond voor een moeilijke keuze. Een nieuwe CT- scan kon meer duidelijkheid geven over de werkelijke gezondheidstoestand van Pluto. Kort daarop de uitslag: Pluto had in korte tijd uitzaaiingen ontwikkeld in de longen. Geen operatie. Geen kans meer.

Heb jij een soortgelijke ervaring? Stuur jouw ervaring naar [email protected]! En dan delen wij binnenkort ook jouw ervaringsverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Revalidatie

Wenda

Bij het revalidatiecentrum waar ik wekelijks kom, is de begeleiding geweldig. Niets wordt opgedrongen en iedereen geeft een eerlijke professionele mening. Met de ergot... › Lees meer

Hart in aktie – De dag zelf

Ilona

De volgende ochtend donderdag 7 januari zou Richard opgehaald worden tussen 11 en 13 uur, dus ik moest een smoes verzinnen om hem thuis te houden. Er zou een medisch p... › Lees meer