Over ons

Wij zijn een storytelling platform op het gebied van MS (Multiple Sclerose) met als doel het delen van persoonlijke ervaringsverhalen over MS. Mensen met MS (of in hun omgeving) hebben veel mooie én vooral persoonlijke ervaringsverhalen te vertellen. En wij willen voorzien in de behoefte van persoonlijke ervaringen.

Als zijn vrouw in 2015 de diagnose multiple sclerose krijgt, heeft Floris enorme behoefte om te schrijven over wat de ziekte met haar doet, maar ook met hém. Hij blijkt niet de enige te zijn die zijn verhaal wil delen. Met de website Platform MS geeft hij mensen met MS en hun naasten de mogelijkheid om persoonlijke ervaringen te delen en te leren van elkaar.

Dagelijks werkt er een team aan Platform MS en zijn wij actief op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Op onze socials delen wij jullie persoonlijke verhalen, foto’s en video’s. Het doel is om jullie te helpen en nieuwe inzichten te geven door het delen van jullie persoonlijke ervaringen!

Wil jij graag jouw verhaal delen, stuur dan een e-mail inclusief jouw verhaal (en bijpassende foto) naar [email protected]. Wij laten je zo snel mogelijk weten wanneer jouw verhaal wordt gedeeld!

 

Team:

Alexandra (vertaalster)
Anika (eindredactie)
Annemarie (vertaalster)
Floris (oprichter & hoofdredactie)
Paula (blogger/vlogger; bekend van Uit Liefde Voor Jezelf Leven)

 

Periodieke thema’s:

Nienke (vlogger; bekend van FijnVrijen.nl)

 

Stichting Platform MS:

Op 1 april 2020, exact 4 jaar na de start van Platform MS is de stichting opgericht; Stichting Platform MS. Voor meer informatie omtrent de stichting, klik hier.

 

MS-coronavirus.nl

In het begin van de coronacrisis hebben wij een onafhankelijke pagina op onze site gezet met alle relevante, wetenschappelijke en betrouwbare bronnen op het gebied van Multiple Sclerose en COVID-19. De pagina hebben wij verplaatst naar een eigen onafhankelijke site:

www.ms-coronavirus.nl

Over ons