Over ons

Iedereen de mogelijkheid geven om je persoonlijke verhaal te vertellen, daar draait het om bij Platform MS. Mensen met Multiple Sclerose, hun naasten of professionals hebben veel waardevolle ervaringen te delen. Op onze website delen wij jouw verhaal. Dit verhaal kan anderen helpen, informeren, steunen, vertrouwen en hoop geven tijdens de diagnose.

Als zijn vrouw in 2015 de diagnose multiple sclerose krijgt, heeft Floris enorme behoefte om te schrijven over wat de ziekte met haar doet, maar ook met hém. Hij blijkt niet de enige te zijn die zijn verhaal wil delen. Met de website Platform MS geeft hij mensen met MS en hun naasten de mogelijkheid om persoonlijke ervaringen te delen en te leren van elkaar.
Bron: MSdeBaas.nl

Floris is bedenker en oprichter van Platform MS. Onder zijn leiding is het platform gegroeid tot het grootste storytelling-platform voor en door MS-patiënten. Sinds september 2022 is Floris niet meer verbonden aan het platform.

Dagelijks werkt er een team aan Platform MS en zijn wij actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Op onze kanalen delen wij jullie persoonlijke verhalen, foto’s en video’s.

PlatformMS.nl
Op onze website delen wij ervaringsverhalen over MS. We willen hiermee zo veel mogelijk persoonlijke inzichten delen over hoe patiënten de ziekte beleven, van diagnose tot behandeling, van cognitieve problemen tot bewegen, vermoeidheid en medicatie. Ook het mentale welzijn, je plek in de maatschappij en alles wat erbij komt kijken zien we graag belicht. Wil jij jouw verhaal delen? Stuur een mailje naar [email protected] en we nemen contact met je op.

Facebook
Op ons Facebook-account, Platform MS, houden we je op de hoogte van wat er gebeurt op onze website, Instagram en MS Café. Ook houden we je op de hoogte van wat er speelt onder onze leden.
Naast ons openbare account is er ook een besloten groep, MS Platform, waarin jij jouw vragen, inzichten en ervaringen kunt delen. Deze groep is dus privé, niet iedereen kan zo maar meelezen.

Instagram Take – Over
Op zoek naar (h)erkenning, openheid en nieuwe inzichten? Elke week geeft een volger een kijkje in zijn of haar leven, met onze take-over op platformMS.nl. Hiermee willen we je de mogelijkheid bieden om zo veel mogelijk ervaringen, inzichten en kanten van MS te belichten. Behandelopties, diëten, leefstijlen, noem maar op. Deel het! Elk verhaal is anders, maar elk verhaal is herkenbaar. MS heeft bij iedereen een ander verloop en dit kan ook per dag verschillen. Hierdoor ervaren patiënten vaak onbegrip voor hun ziekte of klachten. Door onze stem te laten horen, hopen we hier verandering in te brengen. Interesse of vragen? Mail naar [email protected] of stuur ons een persoonlijk berichtje op Instagram.

Instagram MS Café
Elke maandagavond praten we live op Instagram (platformMS.tv) over de meest uiteenlopende onderwerpen, gerelateerd aan MS. Je bent van harte welkom om te luisteren of live mee te praten! Alle uitzendingen zijn op dit kanaal ook terug te kijken of te beluisteren.

Team:

Robert (Communicatie / MS Café / Take Over / Content Creator)
Babet (Communicatie / MS Café)
Anika (Eindredactie PlatformMS.nl / Content Creator)
Kim (Office Manager / Redactie / MS Platform)

Over ons