Topsport

Amy

MS & Mindset

Gepubliceerd: 10 februari 2020

Als ik er aan terug denk, hoor ik het geknisper van de herfstbladeren onder mijn voeten. De intense geur van dennen, brengt mij daar weer, de magie van de Veluwe. Waar ik vroeger met enige regelmaat liep met de honden, of reed met mijn paard, is het nu een ultiem verlangen om daar weer eens te zijn.

Topsport

Terug in de tijd, weer even rijden op mijn sprookjespaard, een wandeling met mijn beste vriendjes van vroeger, god, wat zou ik daar alles voor over hebben.

Ik neem het leven zoals het komt

Ik heb de laatste jaren veel moeten opgeven, een deel van mij is weggedreven met de bittere tranen van verlies. Maar de hoop heb ik niet verloren, je leert met de jaren incasseren en geluk uit de momenten te halen die jouw kleine wereld met zich mee brengt.

Kleine stukjes zijn afgebrokkeld en zijn nu herinneringen. Mijn sculptuur is weer opnieuw gevormd, gebakken en heeft een sterkere laag gekregen.

Hoelang mijn lijf het vol blijft houden, dat weet niemand. Daarom neem ik het leven zoals het komt, koester ik alle prachtige gebeurtenissen die passeerden en gaan we met vol goede moed het nieuwe jaar in.

Soms moeten we vallen om straks weer te kunnen staan

Onthoud wat wij doen is topsport, daar hoort ook verlies bij, soms moet we vallen om straks weer te kunnen staan waar we willen zijn.

Lieve lotgenoten, mijn wens voor jullie is een prachtig en stabiel 2020. Wees lief voor elkaar en geniet van alles om je heen.

Heb jij een soortgelijke ervaring? Stuur jouw ervaring naar [email protected]! En dan delen wij binnenkort ook jouw ervaringsverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De jaarlijkse scan

Annelies van der Heide

Vergissen is menselijk. Zo hebben wij vier weken geleden het verkeerde verhaal van Annelies online gezet. Namelijk verhaal nummer 15, terwijl verhaal nummer 14 aan de ... › Lees meer

Test bericht

Redactie Platform MS

Hoi! Dit is een test bericht. Werkt dit bericht? Soms hebben wij nieuwe versies in onze software welke getest moeten worden. Aangezien wij een live productie platform ... › Lees meer