Mijn MS en ikke…

Natascha

MS & Blog

Gepubliceerd: 12 april 2017

Gevraagd worden voor Platform MS. Om jouw verhaal te delen. Het overkwam Natascha. Twee weken geleden deelden wij haar eerste verhaal. Ze heeft nog veel meer verhalen gemaild maar aangezien Platform MS een bepaalde frequentie heeft voor het delen van alle verhalen, heeft Natascha ervoor gekozen om haar eigen blog te beginnen!

Mijn MS en ikke…

20 februari 2017, D-day. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Toch zijn we krap zeven weken verder. Weken waarin er ontzettend veel is gebeurd. Weken met goede en slechte dagen. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit: second opinion, lumbaal punctie, tweede MRI, medicatie bespreken… Ongelooflijk dat dit in zulk kort tijdsbestek allemaal is gebeurd. Het lijkt wel een film, en ik speel de hoofdrol…

Zo bereik ik toch jullie, mijn medepatiënten, die ik graag wil bereiken. 

Vanaf het moment dat ik de diagnose MS kreeg, ben ik van me af gaan schrijven. Dit heeft me erg goed gedaan en zorgt voor structuur in de grote chaos in mijn hoofd. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek op een MS forum op Facebook, kwam ik in contact met Floris. Hij is bedenker van het Platform MS en vroeg of ik een stukje wilde schrijven voor het Platform. Nu heb ik altijd wel de ambitie gehad om, een boek te gaan schrijven. Echter, tot op heden is dit er nog niet van gekomen. Te weinig inspiratie, te weinig tijd… Later, als ik groot ben….

Toen Floris me vroeg om een stukje te schrijven voor het Platform, voelde ik me zeer vereerd. Ineens zag ik kansen voor mij. Ik wilde toch zo graag schrijver worden? Door alles wat me de afgelopen weken is overkomen, heb ik aan inspiratie geen gebrek. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn eerste stukje werd 27 maart 2017 gepubliceerd op het Platform.

Ondertussen ben ik door blijven schrijven en kwam steeds meer de gedachte in me op, om een eigen blog te gaan schrijven. In overleg met Floris, heb ik besloten om me te gaan richten op een eigen website. Hoe fantastisch, een eigen website voor mijn blogs! Op deze manier kan ik zelf bepalen met welke frequentie ik mijn blogs uitbreng, want mijn stapel blogs rijst inmiddels de pan uit.

Hoe fantastisch, een eigen website voor mijn blogs!

Ik ben dan ook ontzettend blij en dankbaar dat Floris mij de gelegenheid geeft, om mijn blog aan te kondigen via het Platform MS. Zo bereik ik toch jullie, mijn medepatiënten, die ik graag wil bereiken.

Met gepaste trots kondig ik hierbij mijn eigen website aan. Vanaf heden zijn mijn blogs te volgen op: www.mijnmsenikke.com.

Ik hoop jullie hier te ontmoeten. Laat gerust een berichtje achter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verslagen, verdrietig en wanhopig…

Joyce

Joyce heeft MS en gaat hard achteruit. Zij besluit - na serieuze klachten en continue inleveren - om te gaan voor de HSCT behandeling. Voor deze behandeling is geld no... › Lees meer

Rollercoaster

Tamara van Malsen

Vol verdriet ging ik naar huis. Ik voelde me zo leeg. Verward. Boos. Verdrietig. Allerlei emoties tegelijk. Er was al zo veel gebeurd de laatste maanden. Er waren al z... › Lees meer