Afgevallen

Marleen van Diest

MS &

Gepubliceerd: 30 september 2022

Voordat ik september 2020 werd opgenomen in het ziekenhuis en januari de diagnose kreeg, had ik een drukke baan. Werkte minstens 50 uur per week en had daarnaast een druk sociaal leven. Wandelde ook 2 uur per dag met mijn honden. Van mijn werkgever kreeg ik 3 sets maatpakken (sales functie).

Afgevallen

Trouwens super sexy voor een vrouw (NOT😅) al zaten de pakken als gegoten. Ze waren dan ook precies op maat gemaakt.

Veel bewegen is er dus niet bij

Ik dacht nu laat ik ze eens passen na bijna een jaar thuiszitten. Ik loop met krukken en EVO's en gebruik voor lange stukken een rolstoel. Veel bewegen is er dus niet bij🤷‍♀️ Ben ook niet op dieet ofzo. Wel weinig eetlust en last van mijn darmen maar er is bijna 15kg af. Iemand hier ook ervaring mee?

Ps: ik heb op de foto de broek aan want zie nu dat het lijkt alsof ik hem voor mij hou😅

Heb jij een soortgelijke ervaring? Stuur jouw ervaring naar [email protected]! En dan delen wij binnenkort ook jouw ervaringsverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verrassing!

Tamara van Malsen

Op het moment dat Richard en ik het over onze kinderwens kregen, werd al snel duidelijk dat we beiden de droom hadden van een gezin met het liefst 2 kinderen. Als het ... › Lees meer

Definitief RRMS

Annelies van der Heide

Het zesde verhaal van Annelies presenteren wij met gepaste trots. Hoe fijn is het dat eindelijk de diagnose bekend is. Het is weliswaar niet het beste nieuws. Maar na ... › Lees meer