De Neuroloog

Angela Snijder

MS & Diagnose

Gepubliceerd: 2 maart 2020

Vandaag een nieuwe blog van Angela: Ik ben natuurlijk net als de meerderheid in het eigen ziekenhuis begonnen met onderzoeken en van de Neuroloog overgedragen aan de MS neuroloog... Ik moest een snel cursus krijgen in MS hebben... Ik dacht dus net als vele met mij dat het een spierziekte was 🙈 ja weet ik veel!

De Neuroloog

Nooit iets mee te maken gehad en ik ken ook verder niemand die het heeft dus geen idee! Als je dan zo een gezellige MS neuroloog hebt die niet zo goed naar je luistert en geen directe antwoorden terug geeft word ik daar een beetje kriegel van.

Ik voelde me alleen maar een obstakel

Als ik een vraag heb wil ik een duidelijk antwoord en geen bijzaken horen en overal een beetje omheen draaien. Al met al tot de conclusie gekomen dat ik me niet zo goed op mijn gemak voelde bij deze 'gezellige' man. Dus ben ik op zoek gegaan met de MS verpleging naar een andere optie dus vaarwel Alkmaar en hello Hoorn!

Vet makkelijk natuurlijk: op de trein springen en zo voor de deur uitstappen 😁. Het enige puntje is als je 3 dagen moet blijven.. Maar goed dat is dan niet anders. Ik heb inmiddels in deze 5 ½ jaar tijd 3x in Alkmaar gelegen en 2x in Hoorn.

Ik voelde me in Alkmaar een obstakel en niet goed begrepen dus in Hoorn een goede nieuwe start gemaakt. Ik ben nu 2 jaar stabiel en ik hoop natuurlijk dat dat nog heuuuul lang zo zal blijven!

Heb jij een soortgelijke ervaring? Stuur jouw ervaring naar [email protected]! En dan delen wij binnenkort ook jouw ervaringsverhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maanden om snel achter ons te laten…

Angela Snijder

Na een lange tijd semi-afwezig te zijn geweest zit ik deze ochtend weer even achter de laptop om een knappe update te geven van de afgelopen maanden... Te beginnen bij... › Lees meer

Thans weer de TENS

Nanda Felderhof

Mijn benen voelen al een paar dagen onrustig. Ze zijn zwaar, snel moe, ik heb spierpijn en af en toe wat zenuwpijn. Gelukkig is deze snel weer weg, tot gisteren. Ik me... › Lees meer